Siirto- ja keräilyratkaisut

Algol Technicsin siirto- ja keräilyjärjestelmät ovat luotettava ja taloudellinen ratkaisu kappaletavaroiden ja kuormalavojen siirroissa ja keräilyssä eri toimialoilla.

Ratkaisuihin liittyy usein kiinteästi myös automaattinen varastojärjestelmä. Parannamme asiakkaan liiketoiminnan kannattavuutta mm. tehostamalla työvoiman ja tilan käyttöä sekä parantamalla ergonomiaa ja työturvallisuutta.

Perehdymme aluksi asiakkaan tuotantoprosessiin ja sen kehitystarpeisiin, joiden pohjalta kehitämme yhdessä sopivimman ratkaisun. Parannamme asiakkaan omaa toimitusvarmuutta ja prosessin ohjattavuutta varmistamalla järjestelmämme häiriöttömän toiminnan laadukkaiden tuoteratkaisujen ja huoltopalvelumme avulla.

Järjestelmät perustuvat Algol Technicsin ja maailman suurimpiin kuuluvan logistiikkajärjestelmien valmistajan Dematicin luotettavaan ja korkealaatuiseen teknologiaan.

Tarjoamme myös kattavat kunnossapito- ja huoltopalvelut tuotantolaitoksille. Palveluihimme kuuluvat niin yksittäiset vikakorjaukset kuin 24/7 käynnissäpitosopimukset.