Demag-uutuudet esillä Alihankinta-messuilla

31.8.2015

Algol Technics on mukana syyskuussa Tampereella järjestettävillä Alihankinta-messuilla.

Osastollamme voit tutustua Demagin uutuustuotteisiin, kuten Status Control -järjestelmään, joka tarkkailee nostureiden kuntoa ja raportoi niiden huoltotarpeesta reaaliaikaisesti.

– Status Control sopii erityisen hyvin asiakkaille, joilla on käytössä useita, tuotannon kannalta kriittisiä nostureita, kertoo tuotepäällikkö Petri Pönni.

Järjestelmä voidaan asentaa mihin tahansa nosturikokoonpanoon merkistä ja valmistajasta riippumatta. Se seuraa nostureita reaaliajassa, jolloin niiden korjaustarve voidaan ennakoida ja kalliit tuotantoseisokit on helppo välttää.

Toinen esillä oleva uutuus on useita kansainvälisiä suunnittelupalkintoja kerännyt V-profiilinosturi, jonka täysin uudenlainen kevyt ja avoin palkkirakenne tekee siitä yli tuplasti kestävämmän kuin perinteiset kotelomallin nosturit.

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta järjestetään Tampereella 15.–17.9.2015. Demag-uutuuksiin ja muihin Algol Technicsin tuotteisiin ja palveluihin voit tutustua osastollamme D303. Tervetuloa!