TELELIFT UNIVAN 

Telelift uudisti AGV -tuotteensa ja nyt markkinoille on tullut täysin uusi, entistä parempi Telelift Univan

AGV:t eli vihivaunut sopivat erityisesti suurten ja raskaiden kuormien kuljettamiseen sairaalan tai terveydenhoitolaitoksen sisällä. Ne voivat operoida joko yksittäisinä kuljetusrobotteina tai kokonaisina robottilaivueina kuljettaen tuotteita ja näytteitä paikasta toiseen. Telelift Univan on vapaalla navigoinnilla varustettu vihivaunu. Se liikkuu sisäänrakennetun kartan avulla vapaasti esteitä kiertäen. Vihivaunut voidaan varustaa myös robottikäsivarsilla, lukittavilla säilytystiloilla tai kuljettimilla, jolloin niiden käyttöominaisuudet monipuolistuvat entisestään.

Vihivaunut voidaan ohjelmoida kommunikoimaan hissien kanssa, joten ne pystyvät liikkumaan kerroksesta toiseen itsenäisesti. Ne osaavat väistää eteen tulevia esteitä, ja lisäksi ne on varustettu turvallisuusominaisuuksilla, joiden ansiosta ne voivat liikkua turvallisesti käytävillä ja tunneleissa ihmisten seassa.

Luotettavuutta, jatkuvuutta ja tehokkuutta

Vihivaunuilla voidaan hoitaa sekä ennalta suunniteltuja ja aikataulutettuja kuljetuksia että äkillisiä kuljetustarpeita, jolloin vihivaunu kutsutaan paikalle hoitamaan joku kuljetustehtävä. Vihivaunuille ei ole mitään tyypillistä työtehtävää – ne voivat kuljettaa yhtä lailla lakanoita ja pyykkiä kuin verta tai steriilejä instrumenttejakin. Kukin ratkaisu on suuniteltu yksittäisen sairaalan tai terveydenhoitolaitoksen tarpeisiin.

UNIVAN OMINAISUUDET

  • Maksimi kantokyky 650kg
  • Vapaasti navigoiva
  • Valmiina käyttöön 24/7
  • Voidaan lisätä osaksi jo olemassa olevia järjestelmiä
  • Vakaa, turvallinen ja helppokäyttöinen