CO-IoT

Co-IoT on helppokäyttöinen pilvipalveluna toimiva alusta, jonka avulla kerätään dataa automaatiojärjestelmän tuotantoprosessista ja valmistetuista tuotteista.

Se hyödyntää Big Dataa muodostamaan luotettavan analyysin asioista jotka muuten jäisivät huomaamatta. Sen avulla voidaan myös vaivattomasti hoitaa etävalvontaa ja kontrolloida automaatiojärjestelmää ja tuotantoa. Toimitetun järjestelmän tilaa voidaan seurata helposti 24/7 mobiilisti eri päätelaitteilla.

Co-IoT:n avulla voidaan analysoida tarkasti tuotannon prosessin eri osa-alueiden toimintaa ja edelleen tehostaa ja kehittää niitä. Analysointi voi liittyä esimerkiksi käyttöasteeseen tai tahtiaikaan. Tätä varten ohjelmaan määritellään asiakaskohtaisia parametrejä, joiden säännöllisistä raporteista ja analysoinnista on hyötyä asiakkaalle. Analysoinnilla pyritään ennen kaikkea edelleen parantamaan tuottavuutta ja tuotteiden laatua. Tästä hyötyvät erityisesti ne teollisuusasiakkaat, jotka haluavat hioa tuotantoprosessinsa ja tuotteiden laadun huippuunsa.

Co-Iot mahdollistaa myös älykkäät huoltoraportit joiden avulla voidaan minimoida laitteiden rikkoutumisesta aiheutuvat seisakit. Järjestelmä analysoi erilaisten mittausten perusteella laitteen toimintakuntoa ja lähettää hälytyksen automaattisesti kun havaitsee niissä poikkeaman, jo ennenkuin laite rikkoutuu. Näin voidaan varmistaa esimerkiksi että varaosat ovat saatavilla laitteen lopulta rikkoutuessa tai korjaus voidaan suorittaa normaalin viikkohuollon yhteydessä.

Co-IoT lyhyesti

  • Etävalvonta
  • Helppokäyttöinen web pohjainen käyttöliittymä
  • Tehokas raporttien tuotanto ja analysointi
  • Käyttöoikeuksien hallinta ja turvallisuus
  • Big Data analyysit
  • Edistyneet kunnossapidon ennusteet