VALITSE PUHTAASTI PALAVA BIOLÄMMITYSRATKAISU

Edustamme KWB:n puulämmitysratkaisuja. Olipa kyse kunnostetusta tai uudesta rakennuksesta, maatilasta tai liiketilasta, meillä on tarjolla tarpeisiisi sopiva pelleteillä, hakkeella tai pölkyillä toteutettu lämmitysratkaisu. KWB:n järjestelmät ovat erityisen ympäristöystävällisiä. Ne säästävät energiaa ja ovat kustannustehokkaita sekä vähäpäästöisiä.

KOTITALOUDET

Helppoa ja puhdasta lämmitystä

Puulämmitys sopii erinomaisesti asiakkaille, jotka haluavat täysin automaattisen ja helppokäyttöisen lämmitysratkaisun. KWB-lämmitysjärjestelmät ovat käteviä ja puhtaita sekä kestävän kehityksen mukaisia uusiutuvia luonnonvaroja eli puuta käyttäviä ratkaisuja. Itävaltalaista laatua.

KWB tarjoaa useita räätälöitäviä varastointi- ja kuljetusratkaisuja. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan tulevaisuuden KWB-ratkaisusi. Riippumatta siitä, haluatko käyttää pellettejä, pölkkyjä vai molempia.

MAATALOUS

Vankka lämmitysjärjestelmä, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Taloudellista lämmitystä. Pitkän käyttöiän lämmitysjärjestelmät säästävät energiaa ja polttoainekuluja. Parhaimmillaan järjestelmät ovat useiden perheiden asuttamissa rakennuksissa, maataloudessa ja liiketiloissa – ja myös kaukolämmitysverkostoissa. Itävaltalaista laatua.

Neuvomme suoraan paikan päällä KWb:n joustavista siirtojärjestelmistä ja löydämme ratkaisun lähes jokaiseen tapaukseen. Riippumatta siitä, valitsetko lämmönlähteeksi pelletit, hakkeen vai perinteiset puupölkyt.

LIIKETILAT

Taloudellinen ja luotettava lämmitysratkaisu hotelleihin ja liiketiloihin.

Tarjoamme taloudellisia pellettejä tai haketta käyttäviä lämmitysjärjestelmiä, jotka ovat puhtaita ja hiljaisia. Järjestelmiä käytetään yhden tai useiden perheiden asuttamissa rakennuksissa, hotelleissa ja liiketiloissa – ja myös kaukolämmitysverkostoissa. Itävaltalaista laatua.

Asiantuntijamme auttavat suunnittelussa. Tarjoamme kokonaisratkaisun, joka soveltuu parhaiten tarpeisiisi. Riippumatta siitä, valitsetko lämmönlähteeksi pelletit vai hakkeen.