Linja-autoverhoilu

Aito nahka tuo matkustajaympäristöÖn laadukkuutta ja mukavuutta

Aito nahka lisää istuinpäällisen kestävyyttä, puhtautta ja käyttöikää. Tämä puolestaan vähentää huoltotarvetta ja pienentää sisätilojen korjauskustannuksia. Muirhead on tuottanut aitoa nahkaa linja-autoliikennöitsijöille monien vuosien ajan, mukaan lukien sopimukset suurten kansainvälisten liikennöitsijöiden sekä pienten, korkean profiilin asiakkaiden kanssa.

Muirhead-vuodat Ingleston ja Grampian tarjoavat valikoiman värejä ja kuoseja, jotka sopivat joukkoliikennemarkkinoille ja joiden parannellut fyysiset ominaisuudet tukevat toistuvaa käyttöä. Erityinen lakkakäsittely vastaa linja-autokäytön suurempaan hankaus- ja taivutuskulumiseen, värinkestävyyteen, märkä- ja kuivahankaukseen sekä hikoiluun. Jos haluat verhoilla koko istuimen tai vain vahvistaa niskatukea tai tyynyä, Muirheadin nahka täyttää toiveesi.

Lisämateriaaleista löydät tuotekuvaston, jossa on esitelty suosituimpia värejä nahkamalleittain. Laajan valikoiman muita saatavilla olevia värejä löydät värityökalun avulla. Entä haluatko tilata näytepalan? Klikkaa kuvaketta ja tutustu väreihin tai tilaa näyte (max 5kpl).