Teollisuusnosturit Algolista

NOSTURIT

Tarjoamme nostoratkaisujen tarvekartoitusta ja suunnittelua, valmistusta, asennuksia, käyttöönottoja sekä käyttö- ja huoltokoulutuksia. Asiakkaamme saavat luotettavan ja taloudellisen ratkaisun raskaiden taakkojen turvalliseen käsittelyyn.

Ratkaisu voi olla yksittäinen laite, järjestelmä tai monimuotoinen toimintakokonaisuus. Työstämme asiakkaan lähtökohtiin paneutuen ratkaisun, joka voi olla joko käyttöympäristöönsä pitkälle räätälöity erikoisnosturi oheislaitteineen, edullinen standardiratkaisu tai jotakin siltä väliltä.

ARVOSTETUT demag-nosturit KAIKKIIN TEOLLISUUDEN NOSTOTARPEISIIN

Terex/Demag-nostureissa ja komponenteissa laatu, taloudellisuus ja luotettavuus yhdistyvät vuosikymmenten myötä syntyneeseen nosturialan kokonaisvaltaiseen osaamiseen. Jokainen nosturi on valmistettu tarkkojen standardien ja laatuvaatimusten mukaan.

Siltanosturit - katso esim. alan merkittävin tuoteinnovaatio vuosiin: Demag V-Type
Prosessi- ja erikoisnosturit - toimialakohtaisiin erityistarpeisiin
Kevytsiltanosturijärjestelmät - yksilöllinen kokonaisuus alle 5000kg nostoihin
Kääntönosturit - kevyt kokonaisuus, suuri nostokyky

Algol Technics on Terex Demag-nostureiden valtuutettu maahantuoja. Tarjoamme täydelliset huolto- ja asennuspalvelut.

Nostureiden ja nostimien lisäksi toimitamme myös nosturikomponentit ja nostoapuvälineet asiakkaan tarpeiden mukaan. Valikoimissamme nostoapuvälineet arvostetuilta eurooppalaisilta valmistajilta mm.  Gunnebo Industries, Van Beest ja Crosby IP.