English
Suomi
Русский
Svenska

Teollisuusratkaisut

Suomi on yksi maailman kalleimmista valtioista, kun mitataan valmistuskustannuksia. Juuri siksi se on maailman paras paikka suunnitella ja valmistaa teollisuusautomaatiojärjestelmiä.

Suunnittelemme ja rakennamme äärimmäisen kilpailukykyisiä automaatiojärjestelmiä, jotka tekevät valmistuksesta kannattavaa ja luotettavaa. Konkreettisena esimerkkinä tästä on yhden tehtaan tuotteen valmistus- ja pakkauslinjan automatisointi. Automatisoitu linja on kasvattanut tuottavuutta 57 %:ia. Tämä on nostanut tehtaan tuotannon yhdeksi maailman kannattavimmista kilpailijoiden joukossa.

Robotiikka ja automaatio laskevat valmistuskustannuksia merkittävästi. Tuotantolaitosten paikkaa ei tarvitse enää valita työvoimakustannusten mukaan, vaan tehdas voi sijaita missä vaan. Automaatio lisää myös tuotannon ja toimitusten varmuutta. Lopputuotteista ja komponenteista tulee tasalaatuisia: täsmälleen suunnitellun mukaisia ja toimivia.

Me näemme teollisuusautomaation parhaat puolet: sillä voidaan säilyttää työpaikkoja, lisätä tuottavuutta, vähentää raskaita ja yksitoikkoisia työvaiheita. Automaatiolla tehdään väsymättä tasaista laatua ja tuotetaan ennakoidusti halutut määrät tuotteita. Teollisuusautomaatio tekee myös talouden hallinnasta helpompaa; sen avulla kyetään hallitsemaan paremmin kulurakennetta, kun henkilökuntaan liittyvät odottamattomat tekijät vähenevät.

Algol Technics tarjoaa Suomen johtavaa osaamista teollisuuden automaatioratkaisujen rakentamisessa. Olemme toteuttaneet tuotannon automatisointia ja robottiratkaisuja mm. Nokia Networksille, ABB:lle, Valiolle ja Wärtsilälle. Kysy lisää!

Ota yhteyttä