Algol Technics ja Telelift yhteistyöhön

30.6.2017

Kuljettimia tiukat hygieniavaatimukset asettaviin kohteisiin

Algol Technics on sopinut saksalaisen Telelift GmbH:n tuotteiden jakelemisesta, asentamisesta ja huoltamisesta Pohjoismaiden alueella. Telelift on tunnettu etenkin sisätilojen kuljettimistaan, jotka soveltuvat käytettäväksi kohteissa, joissa on tiukat vaatimukset hygieniatasolle. Käyttökohteita ovat esimerkiksi laboratoriot, sairaalat, tuotekehitysyksiköt ja varastot.

- Teleliftin käyttämä teknologia on erittäin modernia ja he ovat eräänlainen edelläkävijä markkinassa. Kellään muulla ei ole tarjota vastaavaa teknologiaa Pohjoismaissa. Ratkaisut sopivat kohteisiin, joissa on tarvetta kuljettaa suhteellisen kevyttä materiaalia isompia määriä. Esimerkiksi sairaaloissa noin 70% koko laitoksen materiaalivirrasta voidaan automatisoida Telelift-teknologialla täysin hygieenisesti. Erikoisteknologia estää mahdollisten taudinaiheuttajien kulkeutumisen tilasta toiseen ja jokainen lasti on jäljitettävissä.

Teollisuuden puolella on myös monia kohteita, joissa tällä teknologialla on tilauksensa. Valmistajalla itsellään on jo yli 1300 asennuskohteen kokemus 40 eri maasta, joten ratkaisun toimivuudesta eri kohteisiin on paljon kokemusta, projektiliiketoimintayksikön johtaja Antto Shemeikka kertoo ja iloitsee uudesta yhteistyökumppanuudesta.

Katso, mitä Telelift on käytännössä

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä:

Tom Holmström
Myyntipäällikkö
0400 415 040
tom.holmstrom@algol.fi

Algol Technics on toimittanut lähiaikoina sisälogistiikan automaatiojärjestelmiä ja robotiikkaa esimerkiksi Oulun yliopistolliselle keskussairaalalle sekä HUSille.

OYS: Automaatio on helpottanut välinehuollon arkea >> 
HUS Jorvin sairaala >>

 

Näytä kaikki uutiset