Algol Technicsin asema Demag-toimittajana säilyy ennallaan

27.4.2017

Algol Technics on toiminut Suomessa Demagin nosto- ja siirtolaitteiden edustajana jo 60 vuoden ajan. Teollisuusnostureiden toimitukset ovat merkittävä osa Algol Technicsin liiketoimintaa merkkiriippumatomana sisälogistiikan ja automaatioratkaisujen sekä huolto- ja kunnossapitopalveluiden toimittajana.

Konecranesin toimitusjohtaja Panu Routila

Demagin uuden omistajan, Konecranesin, suunnasta viesti edustuksen jatkoa koskien on selkeä:
“Demagin toiminta pidetään erillään Konecranesin nosturiliiketoiminnasta. Meille on tärkeää taata Demagin itsenäinen tuotekehitys ja vahvistaa molempien nosturimerkkien markkinaosuutta ja tuotemerkkiä omina toimijoinaan. Algolilla on tärkeä rooli Demagin yhteistyökumppanina myös uudessa omistusrakenteessa”, Konecranesin toimitusjohtaja Panu Routila kertoo.

 

 


Algol Techncsin toimitusjohtaja Martin Evers on tyytyväinen Konecranesin päätökseen jatkaa vahvan Demag-brändin strategiaa sekä Suomessa että kansainvälisesti. “ Hyödynnämme Algol Technicsin kokemusta teknisten sisälogistiikkaratkaisujen toimittajana ja huoltopalveluiden tuottajana Demag-toimituksissamme. Pystymme sovittamaan ratkaisut joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan”, Evers toteaa.

Näytä kaikki uutiset