Nuoret johtajat vierailevat Algol Technicsissä

11.5.2017

Algol-konserni on mukana nuorkauppakamarin organisoimassa “Tuhat nuorta johtajaa” –projektissa. Kampanjan tavoitteena on saattaa yhteen tuhat nuorta ja johtajaa tutkimaan, kokemaan ja oppimaan yhdessä, mitä johtajuus tänä päivänä on. Johtajan päivän seuraaminen antaa nuorelle esimerkin siitä, millaista johtajuutta ja taitoja työelämässä tarvitaan. Nuorelle päivä on henkilökohtainen haaste ja mahdollisuus saada eväitä oman työuransa rakentamiseen.

Tessa Nikander tutustumassa Martin Eversin työpäiväänToukokuussa kolmella nuorella on ollut mahdollisuus tutustua vierestä seuraten Algol-konsernin johtajien työpäiviin. Nuoret johtajat ovat perehtyneet Algol Technicsin toimitusjohtaja Martin Eversin, liiketoimintajohtaja Antto Shemeikan sekä Algol-konsernin HR-, viestintä- ja yritysvastuujohtaja Eija Holmströmin arkeen.

Eija Holmströmin työpäivää seurasi Aalto-yliopistossa energia- ja ympäristötekniikkaa opiskeleva Milla Kiiskinen. Millaisia ajatuksia yhteistyö johtajassa herätti?

"Nykyaikainen johtajuus on palveluammatti. Mikä voisi olla johtamistyössä tärkeämpää kuin luoda edellytyksiä sille, että koko organisaatio ja sen kaikki jäsenet voivat onnistua työssään parhaalla mahdollisella tavalla? Hyvän johtamisen seurauksena koko organisaatio voi kukoistaa. Se on työtä, josta mielellään kertoo avoimesti kaikille asiasta kiinnostuneille. Nuori diplomi-insinööriopiskelija näki päivän aikana läpileikkauksen johtajan arjesta. Päivään mahtui sisäisiä palavereja, puhelinkokouksia ja suunnittelutyötä. Työuransa kynnyksellä olevalle nuorelle päivä antoi ajatuksia oman työuransa pohtimiselle ja näkemystä mahdollisen omaan johtajarooliinsa kasvamiselle", Eija Holmström kertoo.

Antto Shemeikka ja Robin PikkarainenOsallistumalla tähän kampanjaan Algol-konserni haluaa nostaa profiiliaan potentiaalisena työnantajana ja kertoa monipuolisista työmahdollisuuksistamme ja toiminnastamme vastuullisena, kansainvälisenä perheyrityksenä. Syksyllä olemme jälleen mukana kampanjassa –  toivon mukaan vielä suuremmalla joukolla!

Lisätietoja projektista: http://1000nuortajohtajaa.fi
#1000nuortajohtajaaInstagramissa, Twitterissä ja YouTubessa.

Näytä kaikki uutiset