tule meille töihin

Algol Technics tarjoaa uramahdollisuuksia mm. automaation ja robotiikan, myynnin, teknisen suunnittelun sekä huollon- ja kunnossapidon osaajille.

Algol Technics työllistää lähes 200 alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä niin kokeneille ammattilaisille kuin myös vastavalmistuneille. Olemme vahvasti mukana teollisuuden automatisaatiossa ja sisälogistiikan kehityksessä. Asiakkaitamme ovat valmistavan teollisuuden yritykset, logistiikkakeskukset, sairaalat ja rautatieliikenteen toimijat. Monien asiakkaiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosikymmenien ajan.

Vaasassa sijaitseva tytäryhtiömme Co-Automation Oy on suomalainen, automaation ja robotiikan edelläkävijäyritys. Yritys on edelläkävijä tuotannon 3D-suunnittelussa, jossa robottisolu voidaan ohjelmoida ja testata valmiiksi jo suunnitteluvaiheessa. Algol Technics ja Co-Automation toteuttavat yhdessä huippumoderneja tuotantolinjoja ja automaatioratkaisuja. 

Avoimet työpaikat

Ei avoimia paikkoja.

Algol Technics kuuluu suomalaiseen Algol-konserniin, joka tarjoaa uramahdollisuuksia kaikissa kymmenessä toimintamaassaan. Algolilaiset hoitavat työtehtävänsä itsenäisesti, tavoitteellisesti ja kunnianhimoisesti. Ammatillista kasvua ja kehittymistä työtehtävissä tuetaan säännöllisellä koulutuksella. 

Algol-konserni on innostava ja vastuullinen työpaikka. Konsernin toimintakulttuuria kehitetään jatkuvalla esimiestyön ja johtamisen valmennuksella. Konsernin kaikkia liiketoimintoja johdetaan eettisesti yhdenmukaisin liiketoimintaperiaattein.

Avoin hakemus

Voit jättää myös avoimen hakemuksen käyttämällä oheista linkkiä. Olemme sinuun yhteydessä mikäli konsernissamme avautuu osaamistasi vastaava työmahdollisuus.

Avoin hakemus »

Kiitos mielenkiinnostasi!