Rekrytointi

Algol Technics tarjoaa uramahdollisuuksia esimerkiksi myynnin, projektiliiketoiminnan, teknisen suunnittelun sekä huollon- ja kunnossapidon osaajille.

Algol Technics työllistää yli 200 alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä niin kokeneille ammattilaisille kuin myös vastavalmistuneille työuraansa aloittaville asiantuntijoille. Algolilaiset hoitavat työtehtävänsä itsenäisesti, tavoitteellisesti ja kunnianhimoisesti. Ammatillista kasvua ja kehittymistä työtehtävissä tuetaan säännöllisellä koulutuksella. 

Algol Technics kuuluu suomalaiseen Algol-konserniin, joka tarjoaa uramahdollisuuksia kaikissa kymmenessä toimintamaassaan. Algol-konserni on innostava ja vastuullinen työpaikka. Konsernin toimintakulttuuria kehitetään jatkuvalla esimiestyön ja johtamisen valmennuksella. Konsernin kaikkia liiketoimintoja johdetaan eettisesti yhdenmukaisin liiketoimintaperiaattein.

Avoimet työpaikat

Algol Technics hakee mekaniikka-asentajaa Lahteen

Avoin hakemus

Voit jättää avoimen hakemuksen käyttämällä oheista linkkiä. Olemme sinuun yhteydessä mikäli konsernissamme avautuu osaamistasi vastaava työmahdollisuus.

Avoin hakemus »

Kiitos mielenkiinnostasi!