Telelift Univan AGV

Telelift_Transcar_302x302

Telelift Univan AVG

Telelifts automatiska truckar eller AGV:er (från Automated guided vehicle) är en idealisk lösning för transport av större och tyngre laster på sjukhus och vårdcentraler.

De kan användas enskilt eller som en hel flotta av AGV:er som transporterar saker från en plats till en annan. Telelifts AGV:er följer normalt en markerad rutt, men kan även förses med ett navigationssystem som eliminerar behovet av tejp eller speglar. Det bästa navigeringssättet väljs separat för varje lösning. AGV:erna kan också förses med robotarmar, låsbara förvaringsutrymmen eller transportörer.

AGV:erna är programmerade att kommunicera med hissar och kan därför åka mellan våningar. De kan även navigera runt hinder och har avancerade säkerhetsfunktioner som ökar säkerheten i tunnlar och korridorer.

Automation erbjuder bättre tillförlitlighet, jämn kvalitet, kostnadseffektivitet och effektivitet. AGV:er kan hantera både planerade och oplanerade leveranser. Man kan inte säga att det finns någon typisk uppgift, AGV:er kan leverera allt från tvätt till blod eller steriliserade instrument. Varje lösning skräddarsys efter behoven på det aktuella sjukhuset eller vårdenheten.

 

extra material

Telelift_Transcar_2_301x301

kontakt oss