Algol Technics mukana Alihankinta 2022 -messuilla

Uutinen 24.8.2022

Olemme mukana Alihankinta 2022 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.–29.9.2022.  Meidät löydät A-hallista osastoltamme A332.

 

Huolto ja kunnossapito

Esittelemme osastollamme kattavat teollisuuden ­kunnossapito- ja huoltopalvelumme. Palvelu­valikoimaamme kuuluvat muun muassa nosturien, nosto-ovien ja automaation huolto.

Algol Technicsin huolto- ja kunnossapitopalvelut esittelyssä Alihankintamessuilla.
Demag-ketjunostin Alihankintamessuilla Algol Technicsin osastolla.

Demag-ketjunostin

Voit tutustua osastollamme myös kevennin­toiminnolla varustettuun Demag-ketjunostimeen. DC-tyyppiin perustuvat DCBS-ketjunostimet on varustettu kevennin­toiminnolla, jonka avulla kuormia on helppo ohjata ja sijoittaa tarkasti.

Algol Technics -siltanosturi

Osastollamme on esillä lisäksi siltanosturivalikoimaamme täydentämään tullut Algol Technics-­nosturi. Algol Technicsin omaa suunnittelua olevia silta­nostureita valmistetaan Suomessa.Tutustu Algol Technics -siltanosturiin Alihankintamessuilla
Cajo-lasermekintälaitteisto esillä Algol Technicsin osastolla Alihankintamessuilla.

Cajo-lasermerkintälaitteet

Osastollamme on esillä myös edustamamme, markkinoiden edistyksellisin Cajon lasermerkintälaitteisto, jolla teollisuuden jäljitettävyysmerkinnät on mahdollista tehdä nopeasti ja helposti erittäin laajaan materiaalivalikoimaan.

Alihankinta 2022 -messut