Huonekaluteollisuus

Julkisten tilojen ja kotitalouksien verhoilunahka.

Muirhead on valmistanut korkealaatuista verhoilunahkaa sekä julkisten tilojen että kotitalouksien huonekalumarkkinoille yli 175 vuoden ajan. He ovat toimittaneet nahkakalusteita, -panelointeja ja muita sisätilojen nahkaratkaisuja hotelleihin, ravintoloihin, toimistoihin sekä julkisiin ja julkishallinnollisiin rakennuksiin ympäri maailmaa.

Muirheadin perusvalikoimaan kuuluu kuusi nahkamallia eri pintatekstuureilla, ja yli 140 eri värissä. Vakiomallistoa voidaan toimittaa nopeasti mihin tahansa maailmassa.

Varastosarjat ovat kuitenkin vain pieni osa Muirheadin valmistuskapasiteetista. Jos toivot tiettyä väriä, lähetä näyte tai Pantone-, Dulux- tai RAL-väriviite, niin värilaboratorio varmistaa, että saat tuotteesi juuri oikean värisenä.

Muirheadin nahat säilyttävät vuodan luontaiset ominaisuudet ja tarjoavat väriä, tekstuuria ja teknistä suorituskykyä, joka tukee luovuutta verhoilusuunnittelussa.

Lisämateriaaleista löydät tuotekuvaston, jossa on esitelty suosituimpia värejä nahkamalleittain. Laajan valikoiman muita saatavilla olevia värejä löydät värityökalun avulla. Jos haluat tilata näytepalan, lähetä pyyntö yhteydenottolomakkeellamme.

Minimitilaus: 1 vuota (vuodan koko on noin 4,8 m2).

Muirhead

Lisämateriaalit

ota yhteyttä

Tutustu tuotteisiimme