Omron LD -mobiilirobotti

OMRON LD -mobiilirobotti

Mobiilirobotit ovat täysin itsenäisiä, älykkäitä ajoneuvoja, jotka soveltuvat erinomaisesti paljon työvoimaa vaativiin materiaalinkäsittelyn rutiinitehtäviin.

Ne voivat toimia joko yksittäisinä robotteina tai kokonaisina robottilaivueina kuljettaen tuotteita paikasta toiseen. Ne kartoittavat ympäristönsä ja navigoivat itsenäisesti, joten niiden käyttöönotto on helppoa. Haluttu reitti tai ympäristö opetetaan robotille kerran, jonka jälkeen robotti on valmis liikkumaan itsenäisesti. Mobiilirobotti voidaan varustaa esimerkiksi robottikäsivarsilla, lukittavilla säilytystiloilla tai kuljettimilla, jolloin niiden käyttö monipuolistuu. Ne voidaan myös ohjelmoida kommunikoiman yksisuuntaisesti. 

Omron LD voi kuljettaa kerralla jopa 90 kg painoisia tuotteita. Sairaalaympäristössä se voi toimittaa yksittäisiä tuotteita tai laatikoita paikasta toiseen. Lisäksi se on ihanteellinen ratkaisu automatisoituun sterilointikeskuksen, jossa se voi siirtää välineistökoreja käsittelyvaiheesta toiseen.

Luotettava navigointi ja ACUITY-tekniikka (patentoitu)

Acuity on paikannusmenetelmä, joka täydentää laitteessa olevaa laserjärjestelmää. Se auttaa robottia sopeutumaan jatkuvasti muuttuvaan ympäristöön. Se tunnistaa kattovalaisimet ja yhdistää niistä syntyvän ”valokartan” sekä robotille opetetun ”lattiakartan” keskenään. Sen ansiosta robotti pystyy liikkumaan sujuvasti suurissa avoimissa tiloissa, kuten isojen aulatilojen poikki. 

Turvallisuus

Omron-mobiilirobotti on turvallinen. Se tunnistaa tiellään olevat esteet tunnistimiensa avulla ja osaa kiertää niiden ympäri tai odottaa reitin vapautumista. Laitteessa on myös hätäpysähdys, jonka avulla robotti kykenee pysähtymään nopeasti törmäyksen estämiseksi. 

Omron LD -mobiilirobotteja käytetään jo laajalti erilaisissa teollisuuden ja sairaalan logistiikka- ja kuljetustehtävissä. ja sairaaloissa. Omron LD on saatavissa myös puhdastilaluokitettuina: Fed-luokitus 100, ISO-luokitus 5.

 

Lisämateriaalit

ota yhteyttä

tutustu sairaalaratkaisuihimme