Muirhead valmistajana

Muirheadin tehtaan hiilijalanjälki on pienempi kuin millään muulla nahkavalmistajalla maailmassa.

Andrew Muirhead & Sons on ollut nahanvalmistuksen johtavia toimijoita vuodesta 1840, ja se on osa Scottish Leather Groupia. Muirhead on toimittanut nahkaa moniin merkittäviin projekteihin, kuten Yhdistyneen kuningaskunnan parlamenttiin, Burj al-arab -pilvenpiirtäjään sekä Boeing 307 Stratolineriin.

Tänä päivänä Muirhead on Ison-Britannian ainoa verhoilunahan valmistaja sekä maailmanlaajuisen ilmailuteollisuuden markkinajohtaja. Huippulaadukasta, pienen hiilijalanjäljen omaavaa nahkaa toimitetaan yli 160 lentoyhtiölle sekä runko- ja istuinvalmistajalle 60 maassa. Nahkaa toimitetaan myös linja-autoihin sekä raideliikenteen, merenkulun ja autoteollisuuden käyttökohteisiin ja huonekaluteollisuuteen. Muirheadin nahkavuodat tarjoavat laatua ja hyvää suorituskykyä käyttökohteesta riippumatta.

muirhead_low_carbon_leather

Ympäristöasiat ovat keskeisiä Muirheadin toiminnassa. Yhdessä Bridge of Weir Leather -sisaryrityksen kanssa heillä on käytössä alan ainoa vastapainevoimalaitos, jossa prosessijäte kierrätetään valmistusprosessissa käytettäväksi energiaksi. Tämän mittavan investoinnin ansiosta Muirheadilla on pienempi hiilijalanjälki kuin millään muulla nahanvalmistajalla maailmassa, ja heillä on ainoana valmistajana tästä kertova Low Carbon Leather -merkki.Muirheadin nahat testataan ja sertifioidaan, jotta ne vastaavat tarkimpia suorituskyky- ja turvastandardeja.

Muirhead

Lisämateriaalit

ota yhteyttä

Tutustu tuotteisiimme