Kunnossapitosopimus

Kunnossapitosopimukset aidosti asiakkaan tarpeeseen

Kunnossapitosopimus tuo asiakasyritykselle mitattavia säästöjä, turvaa ja huolettomuutta. Pyrimme aina räätälöimään kunnossapitosopimuksemme asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Yksilöllisen huoltosuunnitelman myötä voimme ottaa vastuullemme asiakkaan tuotantolaitteiden ja -järjestelmien säännölliset huollot ja tarkastukset. Näin minimoidaan tuotantokatkokset ja laitteiden vikaantumiset ja ehkäistään yllättävät korjauskustannukset.

Säännöllinen raportointi ja ajantasainen näkymä omaan laitekantaan antavat asiakasyritykselle realistisen kuvan tuotantolaitteiden tilanteesta. Kullekin asiakkaalle rakennetaan tarpeita vastaava palvelupaketti, joka sisältää esimerkiksi lakisääteiset tarkastukset, määräaikaishuollot, varaosapalvelut sekä vikakorjaukset mahdollisine vasteaikoineen ja 24/7-päivystyspalveluineen.

Huollamme valtakunnallisesti kaikilta merkeiltä

Turvaamme häiriöttämän toiminnan

Kunnossapitosopimus turvaa asiakasyrityksen tuotannon häiriöttömän toiminnan. Oli kyseessä sitten vaikkapa vuosittaiset nosturihuollot tai 24/7 toimiva tuotanto, kauttamme saat osaavat asiantuntijat.

Suosittelemme kunnossapitosopimusta esimerkiksi asiakkaille, joilla on merkittävä käyttöomaisuus tuotantolaitteissa ja korvausinvestointeja tehdään säännöllisesti tai laitteiden vikaantuminen aiheuttaa merkittäviä tuottomenetysriskejä. Käynnissäpitosopimus turvaa tuotannon toimivuuden ja pidentää tuotantolaitteiston elinkaarta.

Sopimus antaa reaaliaikaisen näkymän asiakkaan omaan laitekantaan ja tuo kunnossapidon erikoisosaajamme asiakkaan käyttöön. Laiteinvestointi- ja huoltotarpeet voidaan ennakoida, mikä turvaa liiketoiminnan jatkuvuuden tehokkaalla ja taloudellisella tavalla. Kunnossapidon toimintaa mitataan ja seurataan säännöllisesti. Toiminta on aidosti läpinäkyvää ja teemme jatkuvaa kehitystyötä tuotannon läpimenon optimoimiseksi.

Ennakoivan kunnossapidon ja kunnonvalvonnan kohteina painottuvat asiakkaan liiketoiminnalle kriittiset tuotantolaitteet, jolloin korkea käytettävyysaste tehostaa tuotannon sujuvuutta. Panostamme myös nopeaan vikakorjauspalveluun ja varaosapalveluun. Henkilöstöresurssit mitoitetaan asiakkaan tarpeen mukaan.

Yksi huoltoyhtiö, kaikki palvelut

  • Huollot, korjaukset ja varaosat sekä varastonhallinta yhdessä paketissa.
  • Reaaliaikainen raportointi, laitekannan ylläpitäminen ja huoltohistoria.
  • Työturvallisuuskoulutukset, investointitarpeiden määritys ja elinkaarihallinta.

Voit valita palvelumme joko kevyenä, laajennettuna tai kattavana. Alla olevasta taulukosta näet, mitä palvelumme pitää sisällään kussakin kategoriassa.

Algol Technics Palvelutaulukko 2022

Varaosapalvelu

Kiinteä osa huoltopalveluamme on kattava varaosapalvelu. Laaja valikoima Demag-nostureiden ja Dematic-kuljettimien alkuperäisvaraosia on heti saatavissa varastostamme. Varaosapalvelumme kautta on nopeaa ja vaivatonta hankkia myös muiden tuotemerkkien varaosia.

Teollisuuden kunnossapito - Me hoidamme!

Algol Technics on kokenut kumppani teollisuuden huolto- ja kunnossapitokumppani. Jo yli 350 suomalaista yritystä on valinnut Algol Technicsin kunnossapidon kumppanikseen.

ota yhteyttä

Tuomas Riikonen

Myyntijohtaja, sopimukset

050 435 7248

tuomas.riikonen@algol.fi

Varaosapalvelu (arkisin 8-16)

09 5099 230

varaosat.technics@algol.fi