English
Suomi
Русский
Svenska

Noston tuotteet

Tarjoamme nostoratkaisujen tarvekartoitusta ja suunnittelua, valmistusta, asennuksia, käyttöönottoja sekä käyttö- ja huoltokoulutuksia. Asiakkaamme saavat luotettavan ja taloudellisen ratkaisun raskaiden taakkojen turvalliseen käsittelyyn.

Ratkaisu voi olla yksittäinen laite, järjestelmä tai monimuotoinen toimintakokonaisuus. Työstämme asiakkaan lähtökohtiin paneutuen ratkaisun, joka voi olla joko käyttöympäristöönsä pitkälle räätälöity erikoisnosturi oheislaitteineen, edullinen standardiratkaisu tai jotakin siltä väliltä.

Arvostetut Demag-nosturit kaikkiin teollisuuden tarpeisiin

Demag-nostureissa ja komponenteissa laatu, taloudellisuus ja luotettavuus yhdistyvät vuosikymmenten myötä syntyneeseen nosturialan kokonaisvaltaiseen osaamiseen. Jokainen nosturi on valmistettu tarkkojen standardien ja laatuvaatimusten mukaan.

Algol Technics on Demag-nostureiden valtuutettu maahantuoja. Tarjoamme täydelliset huolto- ja asennuspalvelut sekä varaosapalvelut.

Nostureiden ja nostimien lisäksi toimitamme myös nosturikomponentit ja nostoapuvälineet asiakkaan tarpeiden mukaan. Valikoimissamme nostoapuvälineet arvostetuilta eurooppalaisilta valmistajilta mm. Gunnebo Industries, Van Beest ja Crosby IP.


asiakastarinat

ota yhteyttä

Tutustu tuotteisiimme