Linja-autoliikenne

Linja-autoverhoilu - Aito nahka tuo matkustajaympäristöön laadukkuutta ja mukavuutta.

Aito nahka lisää istuinpäällisen kestävyyttä, puhtautta ja käyttöikää. Tämä puolestaan vähentää huoltotarvetta ja pienentää sisätilojen korjauskustannuksia. Muirhead on tuottanut aitoa nahkaa linja-autoliikennöitsijöille useiden vuosien ajan, mukaan lukien sopimukset suurten kansainvälisten liikennöitsijöiden sekä pienten, korkean profiilin asiakkaiden kanssa.

Muirhead-vuodat Cairngorm ja Grampian tarjoavat valikoiman värejä ja kuoseja, jotka sopivat joukkoliikennemarkkinoille ja joiden parannellut fyysiset ominaisuudet tukevat toistuvaa käyttöä. Erityinen lakkakäsittely vastaa linja-autokäytön suurempaan hankaus- ja taivutuskulumiseen, värinkestävyyteen, märkä- ja kuivahankaukseen sekä hikoiluun. Jos haluat verhoilla koko istuimen tai vain vahvistaa niskatukea tai tyynyä, Muirheadin nahka täyttää toiveesi.

Lisämateriaaleista löydät tuote-esitteen, jossa on esitelty suosituimpia värejä nahkamalleittain. Laajan valikoiman muita saatavilla olevia värejä löydät värityökalun avulla. Jos haluat tilata näytepalan, lähetä pyyntö yhteydenottolomakkeellamme.

Muirhead

Lisämateriaalit

ota yhteyttä