Nosto-ovien huolto

Huoltopalveluvalikoimaamme kuuluu myös nosto-ovien huolto. Huollamme kaikkien valmistajien nosto-ovet. Huollettavia merkkejä on esimerkiksi ASSA ABLOY, Crawford ja Mesvac. Kauttamme saat myös nosto-ovien varaosat.

Nosto-ovien huoltopalvelu voidaan liittää osaksi muuta huoltopalvelua tai sopia erillisenä sopimuksena. Nosto-ovien huoltopalvelu toimii kaikkialla Suomessa. Palvelu kattaa kaiken merkkiset nosto-ovet, riippumatta valmistajasta. Huoltotyöt voidaan aloittaa tarvittaessa ripeästikin, jopa muutamassa päivässä. 

Huoltopalveluista vastaa oma valtakunnallinen huoltomme. Kauttamme saat myös ympärivuorokautisen päivystyspalvelun. 

Tarjoamme nosto-ovien

  • varaosat
  • huoltopalvelut
  • vikakorjaukset ja peruskorjaukset
  • päivystyspalvelun.

Huoltopalveluiden keskittäminen

Nosto-ovien huoltopalvelu voidaan liittää osaksi jo olemassa olevaa huoltopalveluyhteistyötämme. Huoltopalveluiden keskittäminen helpottaa toimittajahallintaasi. Lisäksi tuotannolle on vähemmän haittaa, kun yksi ja sama toimija hoitaa samalla kertaa useampia laitteita.

Miksi nosto-ovia tulee huoltaa?

Uusikin nosto-ovi tarvitsee huoltoa, puhumattakaan jo vuosia palvelleesta. Vanhempien nosto-ovien kohdalla korostuvat määräaikaishuollot. Uuden nosto-oven kohdalla puolestaan tärkeää on käyttöönoton jälkeinen varmennustarkastus. Lue artikkelistamme, mitä nosto-ovien huollossa tulee ottaa huomioon.

Nosto-ovien yleisimmät viat ja niiden huolto - Katso muistilista nosto-ovien huoltoon

Tarvitsetko nosto-ovien huoltoa?

Katso alueelliset yhteystietomme ja kysy lisää.

 

Lisämateriaalit

Ota yhteyttä

TUTUSTU HUOLTO- JA TARKASTUSPALVELUIHIMME