Yleistietoa ja referenssit

Grammer-istuimet ovat laadukkaita, luotettavia ja teollisesti valmistettuina viimeisteltyjä. Sen ovat huomanneet myös maamme johtavat traktori-, työkone- ja trukkivalmistajat.

Suunnittelussa on otettu ennen kaikkea huomioon mukavuus: istuimet ovat ergonomisia, monipuolisesti säädettäviä ja hallinnaltaan helppoja. Istuimia valmistetaan sekä ilma- että mekaanisesti jousitettuina.

Monipuolisesta valikoimasta löytyy istuin käyttöön kuin käyttöön. Tarvittaessa muutamme ja räätälöimme istuimen juuri sinulle sopivaksi. Palvelumme täydentää kattava tarvikevarastomme.

Grammer

Yhteistyökumppanimme saksalainen Grammer AG on maailman johtava kuljettajanistuimien valmistaja, jonka tuotteita viedään kaikkialle maailmaan.

Grammer on kehittänyt mukavia ja ergonomisia istuinratkaisuja lukuisiin kulkuneuvoihin jo yli puoli vuosisataa. Tänä päivänä yhtiön asema markkinajohtajana perustuu asiantuntemukseen ergonomiassa, turvallisuudessa ja terveydessä. Grammer on johtava teknologiaosaaja ja suunnannäyttäjä korkealaatuisessa istuinsuunnittelussa.

Tänä päivänä yli 8000 työntekijää yli 30 paikkakunnalla 17 maassa kehittävät ja valmistavat innovatiivisia ja korkealaatuisia istuimia, jotka maksimoivat mukavuuden ja turvallisuuden. Grammer-istuimia löytyy kaikkialta, missä hyviä istuimia tarvitaan.

 

 

kuljettajanistuimet_referenssit
Grammer

Tutustu Grammer-kuljettajanistuimiimme