English
Suomi
Русский
Svenska

Palvelusopimus

Turvaa tuotannon ja säästää rahaa

Palvelusopimus tuo asiakasyritykselle mitattavia säästöjä, turvaa ja huolettomuutta. Yksilöllisen huoltosuunnitelman myötä Algol Technics ottaa vastuulleen asiakkaan tuotantolaitteiden ja -järjestelmien säännölliset huollot ja tarkastukset. Näin minimoidaan tuotantokatkokset ja laitteiden vikaantumiset ja ehkäistään yllättävät korjauskustannukset.

Säännöllinen raportointi ja ajantasainen näkymä omaan laitekantaan antavat asiakasyritykselle realistisen  kuvan tuotantolaitteiden tilanteesta. Kullekin asiakkaalle rakennetaan tarpeita vastaava palvelupaketti, joka sisältää esim. lakisääteiset tarkastukset, määräaikaishuollot, varaosapalvelut sekä vikakorjaukset mahdollisine vasteaikoineen ja 24/7 päivystyspalveluineen.

Palvelusopimus turvaa asiakasyrityksen tuotannon häiriöttömän toiminnan. Jo yli 350 suomalaista yritystä on valinnut Algol Technicsin palvelusopimuksen.

Varaosapalvelu

Kiinteä osa huoltopalveluamme on kattava varaosapalvelu. Laaja valikoima Demag-nostureiden ja Dematic-kuljettimien alkuperäisvaraosia on heti saatavissa varastostamme. Varaosapalvelumme kautta on nopeaa ja vaivatonta hankkia myös muiden tuotemerkkien varaosia. Lähetämme varaosat asiakkaalle heti tilauspäivänä.

Ota yhteyttä ja tilaa maksuton kartoitus.

ota yhteyttä

Varaosapalvelu (arkisin 8-16)

09 5099 230

varaosat.technics@algol.fi