Algol Technics Oy on ostanut Roltex Oy:n liiketoiminnot

Algol Technics on ostanut Roltexin liiketoiminnot. Kaupalla Algol Technics vahvistaa asemaansa teollisuusasiakkaiden kumppanina Suomessa. 

Algol Technics ja Roltex allekirjoittivat kauppasopimuksensa 12.1.2024 ja liiketoimintojen siirto tapahtuu Algolille 1.4.2024. Roltexin henkilökunta siirtyy Algol Technicsiin vanhoina työntekijöinä.

Roltex on saavuttanut merkittävän aseman Suomen markkinoilla lastausalueen tuotteilla, kuormaussiltojen, nostimien sekä teollisuus- ja erikoisovien toimittajana niin tuotteiden kuin palveluidenkin osalta. 

”Roltex-liiketoimintojen osto laajentaa tarjoamaamme ja mahdollistaa kattavamman palvelukokonaisuuden nykyisille sekä uusille teollisuusasiakkaillemme. Liiketoimintakauppa on osa Algol Technicsin kestävää kasvustrategiaa. Kaupan myötä saamme vahvan ja osaavan ammattilaistiimin täydentämään nykyistä osaamistamme”, sanoo toimitusjohtaja Sauli Mäntylä Algol Technicsistä. 

”Uskon, että Roltex saa kotimaisesta perheyhtiöstä hyvän omistajan, jonka tuella liiketoiminnan kehittämistä ja kasvua voidaan jatkaa asiakastarpeet huomioiden”, toteaa toimitusjohtaja Roger Österberg Roltexilta. 

Algol ja Roltex


Kuvassa ovat Roltexin myyntipäällikkö Seppo Sahlstedt, Algolin toimitusjohtaja Alexander Bargum, Roltexin toimitusjohtaja Roger Österberg, Roltexin hallituksen puheenjohtaja Sakari Saastamoinen  ja Algol Technicsin  huoltoliiketoimintayksikön johtaja Juho Kalliomaa.    Lisätietoja
Sauli Mäntylä, toimitusjohtaja, Algol Technics, p. 050 469 5145, sauli.mantyla@algol.fi
Roger Österberg, toimitusjohtaja, Roltex, p. 0400 800 446, roger.osterberg@roltex.fi


Roltex lyhyesti

Roltex on suomalainen vuonna 1993 perustettu yhtiö. Yhtiön valikoimaan kuuluvat esimerkiksi kuormaussillat ja muut kuormausalueen tuotteet, teollisuusovet, nostopöytätuotteet ja tavaralavanostimet asiakkaalle räätälöitynä. www.roltex.fi


Algol Technics lyhyesti

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Yhtiö on vahvasti mukana sisälogistiikan, automatisaation ja robotiikan kehityksessä. Algol Technicsillä on useita kansainvälisiä tuote-edustuksia Suomessa. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. www.algoltechnics.fi