Algol Technicsille tunnustus Hannoverin Agritechnica 2023 -tapahtumassa

Uutinen 22.11.2023
Algol Technicsin Grammer-edustus on palkittu Agritechnica 2023 -tapahtumassa, joka pidettiin 12.-18. marraskuuta Hannoverissa. Tunnustus myönnettiin 40-vuotisesta menestyksekkäästä yhteistyöstä.

Tilaisuudessa palkinnon ojensi Grammerin Simon Range, kiittäen hyvästä pitkäaikaisesta yhteistyöstä.

Algol Technicsin Liiketoimintayksikön johtajan Aimo Leppisen mukaan Grammer-edustus on erittäin tärkeä osa Algol Technicsin tuoteperhettä. Yhteistyö Grammerin kanssa on ollut jatkuvasti kehittyvää ja kuljettajanistuimet ovat tuotteena huippuluokkaa.

Algol Technics toimittaa Grammer-istuimia tehdasasiakkaille ja jälleenmyyjille. Istuimia toimitetaan esimerkiksi traktoreihin, työkoneisiin, trukkeihin ja veneisiin. Tutustu laajaan kuljettajanistuinvalikoimaamme.

Grammer lyhyesti

Grammer on erikoistunut autojen sisätilojen komponenttien ja järjestelmien sekä kuljettajan- ja matkustajanistuimien kehittämiseen ja valmistukseen maastoajoneuvoihin, kuorma-autoihin, linja-autoihin ja juniin. www.grammer.com.

Algol Technics lyhyesti

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Yhtiö on vahvasti mukana sisälogistiikan, automatisaation ja robotiikan kehityksessä. Algol Technicsillä on useita kansainvälisiä tuote-edustuksia Suomessa. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. www.algoltechnics.fi