Algol Technicsin uusi strategia rakentuu tehokkaammalle kumppanuudelle

Uutinen 22.1.2021

Algol Technicsin strategia vuosille 2021-2025 valaa pohjan entistäkin asiakaslähtöisemmälle yhtiölle. Uusittu strategia perustuu yhtiön kolmeen ydinliiketoimintaan: käynnissäpitopalvelut, räätälöidyt automaatio- ja modernisaatioprojektit sekä kenttähuolto. Keskiössä on lupaus rakentaa tehokkaampaa kumppanuutta. 

“Olemme visiossamme määritelleet, että haluamme olla tehokkaampi kumppani. Ajatuksen taustalla on se, että olemalla tehokkaita pystymme tarjoamaan asiakkaillemme palvelua, jonka avulla he pystyvät menestymään paremmin omassa liiketoiminnassaan”, Algol Technicsin toimitusjohtaja Sauli Mäntylä kertoo.

Markkinatrendeillä vaikutusta strategiaan

Uusitun strategian taustalla on muun muassa asiakkaiden lisääntyvä tarve keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa, ja tämän myötä tarve ulkoistaa käynnissäpito- ja huoltopalveluja. 

“Markkinallamme on lisäksi nähtävissä, että kasvavat tuottavuusodotukset lisäävät tarvetta erilaisille räätälöidyille automaatioratkaisuille. Ohjaava trendi on myös kestävä kehitys, joka lisää tarvetta turvallisimmille ja helppokäyttöisemmille ratkaisuille, Mäntylä sanoo. 

Mäntylän mukaan aiemmin tehty organisaation selkeyttäminen yhdessä uuden strategian kanssa mahdollistavat entistä asiakaslähtöisemmän toiminnan.

"Johtaminen ja sisäinen tiedonkulku ovat aiempaa selkeämpiä ja näin pystytään nopeammin ja joustavammin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin", Mäntylä sanoo. 

Visio
Tehokkaampi kumppani tehokkaammalle teollisuudelle.  

Missio
Mahdollistamme asiakkaidemme keskittymisen heidän ydinliiketoimintaansa sekä parannamme heidän tuottavuuttaan.

Arvot
Vastuunotto - Yhteistyö – Kehitys.

Lisätietoja

Sauli Mäntylä, toimitusjohtaja, Algol Technics, p. 050 469 5145.