Nosto-ovien huolto osaksi Algol Technicsin huoltopalveluita

Uutinen 12.5.2021

Huoltopalveluvalikoimamme on laajentunut koskemaan myös nosto-ovia. Laajennus palvelee paitsi uusia asiakkaita myös jo olemassa olevia, jotka toivovat huoltopalveluiden keskittämistä.

“Teettämässämme asiakaskyselyssä sekä asiakkaiden kanssa keskusteluissa muutoinkin on tullut ilmi, että suuri osa asiakkaistamme toivoo palveluiden keskittämistä. On järkevää ja tehokasta, että pystymme huoltamaan myös asiakkaidemme nosto-ovet, jos huollamme asiakkaalla jo muutakin, kertoo huollon operatiivinen johtaja Juho Kalliomaa Algol Technicsistä.

Nykyiset asiakkaat ovat olleet kiinnostuneita lisäämään nosto-ovet olemassa olevaan huoltosopimukseen. Nosto-ovien huoltoa onkin tehty jo pitkään, mutta aiemmin palvelua ei ole tarjottu aktiivisesti. Nosto-ovien huolto-osaamista on nyt lisätty. 

“Meillä on parhaillaan useita asiakkaita, joiden nosto-ovia huollamme. Nyt voimme tarjota kaikille nykyisille ja myös uusille asiakkaille tätä palvelua”, Kalliomaa sanoo. 

Nosto-ovien huoltopalvelua tarjotaan koko Suomen alueella. Palvelu kattaa kaiken merkkiset nosto-ovet, riippumatta valmistajasta. Huoltotyöt voidaan aloittaa tarvittaessa ripeästikin, jopa muutamassa päivässä. 

Synergiaetuja ja parempaa palvelua

Useimmilla asiakkailla on toive ja tarve huoltopalvelujen keskittämiseen yhdelle toimijalle. 

“Keskittäminen helpottaa asiakkaan toimittajahallintaa. Lisäksi tuotannolle on vähemmän haittaa, kun yksi ja sama toimija pystyy hoitamaan samalla kertaa useampia laitteita”, Kalliomaa toteaa. 

Algol Technicsin aluehuoltopäällikkö Kimmo Aaltonen kertoo, että asiakkaat kaipaavat yhteydenpitoa ja toiminnan läpinäkyvyyttä. Tämä on ollut usein syynä siihen, että vanha kumppani on vaihdettu Algol Technicsiin.

“Olemme saaneet toistuvasti palautetta asiakkailtamme, että usein kumppanivaihdoksen takana on ollut huono yhteydenpito. Me haluamme olla paitsi kokonaisvaltainen toimittaja myös vahva kumppani, joka on aktiivisesti mukana asiakkaan haasteissa. Meille kaiken kokoiset asiakkaat ovat tärkeitä”, Aaltonen sanoo.

 

Haluatko kuulla lisää nosto-ovien huoltopalveluratkaisusta?