Sauli Mäntylä on nimitetty Algol Technics Oy:n toimitusjohtajaksi

Tiedote 17.9.2019

Sauli Mäntylä on nimitetty Algol Technics Oy:n toimitusjohtajaksi 7.10.2019 alkaen. Mäntylä on toiminut Otis-konsernissa Suomen ja Baltian maiden toimitusjohtajana vuodesta 2015 lukien. Aiemmin hän on toiminut useissa teollisuusyrityksissä huollon, tuotannon ja myynnin johtotehtävissä.

”Sauli Mäntylällä on vankka kokemus teollisuudesta ja projektiliiketoiminnasta. Hänellä on vahvat näytöt tavoitteellisena muutosjohtajana. Uskomme, että hänen johdollaan yhtiö saa vauhtia kasvun ja kannattavuuden kiihdyttämiseen”, Algol-konsernin toimitusjohtaja Alexander Bargum sanoo.

”Minulla on erittäin positiivinen kuva Algol Technicsistä, ja samalla selkeä näkemys siitä, miten voin myötävaikuttaa yhtiön positiiviseen kehitykseen. Odotan innolla uutta tehtävää”, Sauli Mäntylä toteaa.

Algol Technicsin nykyinen toimitusjohtaja Martin Evers jättää tehtävänsä 17.9.2019 lukien.

”Haluan kiittää Eversiä hänen työstään Algol Technicsissä, jossa hän on toiminut vuodesta 2016. Tänä aikana yhtiö on muun muassa kehittänyt ja kasvattanut huoltoliiketoimintaansa, toteuttanut useita merkittäviä asiakasprojekteja sekä laajentanut robotiikka- ja automaatio-osaamistaan”, Alexander Bargum sanoo.

Lisätietoja

Alexander Bargum, toimitusjohtaja, Algol Oy, puh. 040 732 3232.

Algol lyhyesti

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta. Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä.

Algol-konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli 178 MEUR. Työllistämme lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi.

Algol Technics kuuluu Algol-konserniin.