Tytäryhtiömme Co-Automation sai Cognexin PSI-statuksen

Uutinen 23.4.2018

Partner System Integrator-status takaa asiakkaillemme maailman parhaimman konenäköosaamisen. 

Co-Automationin tavoitteena on olla tulevaisuudessa yksi maailman merkittävimmistä konenäköautomaatiojärjestelmien toimittajista. Cognexin myöntämä PSI-status (Partner System Integrator) todistaa, että Co-Automationin tietotaito on oikealla tasolla. Status on osoitus siitä, että Co-Automation on hoitanut projektit onnistuneesti ja rekrytoinut konenäköasiantuntijoita, joilla on uusin osaaminen eri teknologioista ja laitteista.

– Co-Automation on kehittynyt vuosien varrella merkittäväksi konenäköintegraattoriksi. Vuosien kokemus, onnistuneet projektit ja konenäkötoimitukset mahdollistivat PSI-statuksen saamisen. Konenäköosaajien määrä on Co-Automationilla koko ajan kasvussa ja siihen panostaminen on osa yrityksemme strategiaa, Co-Automationin myyntipäällikkö Tommi Naukkarinen kertoo.

Tutustu myös Co-Automationin kehittämään Co-Inspect -ratkaisuun. Se on konenäköön perustuva In-line tarkastusasema, joka soveltuu muun muassa pakkausten ja tuotteiden laadun ja merkintöjen tarkistukseen.

Co-Automation lyhyesti

Co-Automation on Algol Technicsin tytäryhtiö ja yksi Suomen johtavista teollisuusrobotiikan ja automaation asiantuntijayrityksistä.