Kuinka yli 98 prosentin käytettävyys saavutetaan

Artikkeli

Miten huipputavoitteisiin päästään? Mitä hyödyt asiakkaanamme tästä?

Yhteistyöllä – yhteisellä työpaikallamme

Jaamme yrityksesi huolen siitä, että tuotanto virtaa ja prosessit eivät keskeydy. Siksi huolto- ja kunnossapitopalveluillamme on merkittävän korkea käynnissäpidon tavoite: yli 98 prosenttia. Huipputulokset tehdään saumattomalla yhteistyöllä asiakkaan ja kunnossapitotoimittajan kesken. Yhteistyö ja avoin tekeminen ovat aina keskeisessä roolissa kun huipputuloksia käytettävyydessä tavoitellaan. Meidän vastuullamme on rakentaa itsellemme kattava ymmärrys koko tuotantoprosessista.

Kasvatamme osaamistamme asiakasyritystemme prosesseista, laitteistoista ja niiden pullonkauloista keskittymällä tarkasti tietyille toimialoille. Lisää tietoa keräämme käytännöllisellä vuosikelloajattelulla. Tapaamme säännöllisesti asiakkaitamme, ja yhdistämme johto- sekä operatiivisen tason tiedot ja tarpeet yhteen tavoitenäkymään.

Johdamme käytettävyyttä puolestanne

Mietimme asioita asiakkaan asiakkaiden kannalta. Mitä tapahtuu, jos elintarviketuottajan tuotantolinja pysähtyisi? Tukkuporras ja kaupat myyvät ei-ole-saatu-tänään-tuotetta, mistä seuraa maineriski. Kuluttajat, suurkeittiöt ja ravintolat jäävät ilman tarvitsemaansa raaka-ainetta.

Toimintatapamme onkin siirtynyt korjaavasta ennakoivaan. Huollon ennakkosuunnitelmia seurataan ja muutetaan jatkuvasti ajantasaisen häiriöseurannan mukaisesti. Laitteistokohtaisen dataseurannan avulla pystymme ennakoimaan korjaustarpeet. Isot korjaukset toteutamme jatkuvan parantamisen prosessina. Istumme tavoitteiden päällä ja seuraamme käytettävyyttä reaaliaikaisesti suhteessa volyymiin.

Sovellamme ja viemme käytäntöön

Algol Technics vie suunnitelmallisella toiminnalla ja jokaisella pienellä parannuksellakin prosessien toimivuutta eteenpäin. Ulkoistus on tätä päivää, ja huomista. Teemme paljon työtä sen eteen, että tuotteemme eli käynnissäpitopalvelumme laatu on korkea. Vain laadukas palvelu voi tehdä asiakkaillemme tulosta. Jopa kymmenien vuosien mittaiset asiakassuhteet kertovat yhteisistä onnistumisista.

Pitkät työsuhteet Algol Technicsillä puolestaan varmentavat osaamisen jatkumisen hankkeissa. Sananmukaisesti, olemme sopivan kokoinen ja osaava kumppani. 

Onko tuotannon ja kunnossapidon kehittäminen omalla työlistallasi? Kerromme mielellämme lisää siitä, miten käytettävyyteen satsaaminen kannattaa.

Kysy lisää

Arto Pippuri, 050 500 3148, arto.pippuri@algol.fi