Laadukkaat tuotteet ja paikallinen tuki varmistavat parhaan mahdollisen palvelun

Artikkeli

Algol Technics tarjoaa asiakkailleen useita eri tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin kuuluvia nosturijärjestelmiä. Valikoimasta löytyy tuotteita ja ratkaisuja kevyistä noston tarpeista aina raskaisiin nostoapuvälineisiin ja siltanostureihin asti. Saksalaisen Demagin tuotteiden lisäksi yhtiöllä on valikoimissaan sen oma Algol Technics -nosturi. 

Tuotepäällikkö Jarkko Suomalaisen vastuulla ovat Algol Technicsin ns. noston tuotteet, eli muun muassa erilaiset kevytnosturi- ja standardinosturijärjestelmät sekä nostopöydät ja kuljettimet. Noston tuotteisiin lukeutuvat myös nostureiden ja muiden järjestelmien varaosat sekä nostoapuvälineet. Valikoimassa on useita erilaisia ja eri tarpeisiin soveltuvia noston tuotteita. Laajasta tuoteportfoliosta Suomalainen haluaa nostaa erityisesti Demagin kevytnosturijärjestelmän.

“Demagin tuoteportfolio on kokonaisuudessaan loistava, ja erityisen toimivana pidän KBK-kevytnosturijärjestelmää. Se kattaa kääntöpuominosturit, kevytsiltanosturit ja monorail-radat. Järjestelmä on todella monipuolinen ja helposti skaalautuva. Lisäksi sen hinta-laatusuhde on erinomainen, mikä tekee siitä houkuttelevan valinnan asiakkaillemme”, Suomalainen sanoo. 

Demagilta Suomalainen mainitsee lisäksi DRS-pyöräpesät ja vaihdemoottorit, jotka tarjoavat kestäviä ja helppokäyttöisiä ratkaisuja moniin tarpeisiin. Kaiken kaikkiaan Algol Technics on toiminut Demagin edustajana jo vuosikymmenten ajan, ja se on myynyt satoja nostureita ympäri Suomen. Pari vuotta sitten yhtiö toi Suomen markkinoille myös oman standardinosturivalikoiman Demagin rinnalle.

Algol Technics -nosturilla pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin. Nosturi on hinnaltaan merkittävästi Demagia edullisempi, mutta laatu on siitä huolimatta ensiluokkaista. Myymistämme Algol Technics -nostureista olemme saaneet asiakkailtamme pelkästään positiivista palautetta”, Suomalainen kertoo.

Algol Technicsin tarjoamien tuotteiden ja palvelun avulla voidaan rakentaa laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja, jotka täyttävät korkeatkin vaatimukset.

“Meillä on kokeneet, paikallisesti toimivat asentajat, jotka tarjoavat tukea asiakkaille ratkaisun suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon asti. Tämä varmistaa parhaan mahdollisen palvelun. On myös itselleni tuotepäällikkönä helpottavaa, että tukenani ovat paikalliset organisaatiot eri puolella Suomea.”

Laiteinvestoinnit kannattaa pitää hyvässä iskussa

Suomalaisen mukaan nosturijärjestelmien osalta yhtiön kuluvan vuoden näkymät ovat lupaavat. Demagilla on vankka jalansija suomalaisten asiakkaiden keskuudessa. Lisäksi huolto- ja kunnossapitotuotteet sekä varaosat ovat aina tarpeellisia.

“Vaikka taloudessa onkin pientä turbulenssia, laadukkaille ja kilpailukykyisesti hinnoitelluille tuotteille on aina kysyntää. Esimerkiksi Demagilta on tulossa vuoden mittaan useita tuoteuutuuksia ja -päivityksiä. Uskomme, että huolto- ja kunnossapitopalveluiden kysyntä kasvaa, sillä tehdyt laiteinvestoinnit kannattaa aina pitää mahdollisimman hyvässä iskussa”, Suomalainen muistuttaa.

Ota yhteyttä jo tänään ja anna meidän auttaa sinua löytämään sopiva ratkaisu noston tarpeisiisi.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jarkko Suomalainen, tuotepäällikkö, Algol Technics Oy, p. 044 779 9649.