Paraisilla valmistuu Algol Technics -siltanostureita

Asiakastarina
Algol Technics -nosturi TunturiTecillä 2022

Paraisilla sijaitsevassa TunturiTecissä valmistetaan Algol Technicsin siltanostureita. TunturiTec valmistaa yhtiön siltanostureiden teräsrakenteet ja huolehtii myös valmiin siltanosturin kokoonpanosta. Yhteistyötä on tehty jo useita vuosia, ja nyt siltanostureiden osuus on jo merkittävä osa tätä yhteistyötä. 

Nosturit ovat Algol Technicsin omaa suunnittelua, ja niiden pääkomponentit tulevat CMAK Crane Systemsiltä. Yhtiön komponentit ovat moderneja ja edistyksellisiä muun muassa ohjauksen ja tiedonkeruun näkökulmasta. CMAK-komponenteilla voidaan valmistaa ns. vakionostureita, kuormitukseltaan aina 80 tonniin asti.

“Vertailimme useita eri komponenttivalmistajia, joista CMAK vakuutti meidät. Yhtiö on iso toimija maailmalla, vaikka tunnettuus ei Suomessa olekaan kovin hyvä. Yhteistyömme on ensimmäinen laatuaan koko Pohjoismaissa, Algol Technicsin myyntipäällikkö Mikko Harilainen kertoo.

Algol Technics -nosturi laajentaa siltanosturivalikoimaa

Siltanostureita on toimitettu asiakkaille jo useita, ensimmäinen jo noin vuosi sitten. Asiakkaat ovat tyypillisesti valmistavaa teollisuutta tai konepajoja.

“Myös asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä siltanostureihimme, palaute on ollut erittäin hyvää”, Harilainen toteaa. 

Algol Technics on ollut vuosikymmeniä Demag-nostureiden valtuutettu maahantuoja, ja tämä yhteistyö jatkuu edelleen.

“Toimitamme edelleen myös Demag-nostureita, joihin tarjoamme lisäksi täydelliset huolto- ja asennuspalvelut sekä varaosapalvelut. Uusi Algol Technics -nosturi laajentaa siltanosturivalikoimaamme erityisesti asiakkaille, jotka eivät välttämättä tarvitse high-end tuotetta, mutta siitä huolimatta laadukkaan nosturiratkaisun”, Harilainen kertoo.

Siltanosturi päivittäisessä käytössä TunturiTecissä

TunturiTec Matias Eriksson

Siltanostureiden tietyissä valmistusvaiheissa käytetään TunturiTecin tiloihin kokoonpantua samanlaista Algol Technics -nosturia, mikä asiakkaillekin valmistuu.

TunturiTecin tuotantopäällikkö Matias Erikssonin mukaan siltanosturi saatiin asennuksesta käyttökuntoon saman päivän aikana. Kaiken kaikkiaan käyttökokemukset ovat olleet hyviä.

“Algol Technics -siltanostureiden etuja on useita, esimerkiksi hyvät lisävarusteet ja hyvä liikkumisnopeus. Myös hinta-laatusuhde on erittäin hyvä”, Eriksson sanoo.

Algol Technicsin nosturivalmistuksella on TunturiTecille merkittävä työllistävä vaikutus. TunturiTecin toimitusjohtaja Harri Tunturi on tyytyväinen yhteistyön sujuvuuteen.

“On tärkeää, että puhutaan samoista asioista ja molemmat osapuolet ymmärtävät, mistä yhteistyössä ja toiminnassa on kyse”, Tunturi kiittelee. 

Lisätietoja

Mikko Harilainen, myyntipäällikkö, noston ratkaisut, Algol Technics Oy, p. 050 568 9087.  

 

 

Algol Technics -nosturi on esillä vuoden mittaan eri messuilla. Seuraa viestintäämme ja tule tutustumaan.

TunturiTec Oy

TunturiTec on vuonna 1986 perustettu perheyhtiö, joka työllistää kolmisenkymmentä työntekijää. Alkuvaiheessa yritystoiminnan pääpaino oli kunnossapidon suunnittelussa sekä kone- ja laitesuunnittelussa. Vuonna 2004 yrityksen nimi muutettiin TunturiTec Oy:ksi. www.tunturitec.com 

CMAK Crane Systems

Tutustu CMAK Crane Systemsiin yhtiön verkkosivustolla.

Tagit:  Noston ratkaisut