Teollisuuden kunnossapito - Palvelusopimus säästää asiakkaan aikaa ja rahaa

Artikkeli

Algol Technicsin tarjoama teollisuuden kunnossapito on erilaisten huollon osa-alueiden kokonaisuus. Keskittämällä kunnossapito- ja huoltotyöt meille, asiakkaamme voivat keskittyä paremmin omaan ydinliiketoimintaansa.

Kunnossapito- ja huoltotoimintaa rakennettaessa tulee miettiä, pystytäänkö kaikki huollon- ja kunnossapidon osa-alueet hallitsemaan yrityksessä itse. Kunnossapidon suunnitelmallisuus ja keskitetty johtaminen ovat keskeisiä käyttövarmuuteen ja kustannustehokkuuteen vaikuttavia asioita. Tässä me voimme auttaa.

Ulkoistaminen tuo säästöjä ja turvaa

Algol Technicsille ulkoistetun huollon ja kunnossapidon avulla kyetään varmistamaan käytettävyys, läpimenoajat ja toimitusvarmuus. Prosessiemme ja toimintatapojemme ansiosta työt selkeytyvät. Järkeistämisen ja hukan poistamisen kautta yritykselle voi tulla paljonkin säästöjä.

Ulkoinen kumppani tuo yritykselle turvaa. Kun tehtaalla tulee vikatilanne, paikalle saadaan nopeasti lisävoimia. Osaaminen ei ole yhden henkilön varassa, ja palveluntarjoaja ottaa vastuun, että palvelukokonaisuus tulee hoidettua.

Osittainenkin ulkoistaminen on mahdollista

Huollon palvelutaso sovitetaan asiakkaiden tarpeiden mukaan. Aina kokonaisvaltaista ulkoistusta ei tarvita. Yritys voi ulkoistaa esimerkiksi sisälogistiikan tai lähtevän logistiikan. Toimiva malli onkin usein jonkin osakokonaisuuden ulkoistaminen. Sovitun palvelutason pohjalta suunnitellaan ja toteutetaan sovitut huoltotoimenpiteet sekä tarkastukset.

Laajat teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalvelumme

Huolto- ja kunnossapitopalveluihimme kuuluvat nosturihuolto, nosto-ovien huolto, automaation ja robottien huolto, informaatiojärjestelmien huolto, junakaluston huolto, kuljetinjärjestelmien huolto, nostoapuvälineiden huolto ja teollisuuspuhaltimien huolto.

Yksinkertaisimmillaan tarjoamme vikakorjauksia tai varaosia ja laajimmillaan huolehdimme tuotantolaitoksen käynnissäpidosta 24/7.

Kiinnostaako teollisuuden kunnossapito ja sen kehittäminen?