AUTOMAATIO JA ROBOTIIKKA

Teollisuusautomaatio- ja robotiikka tarjoavat monia mahdollisuuksia yrityksen materiaalivirtojen pyörittämiseen. Automatisointi tehostaa tuotantoprosesseja, nopeuttaa materiaalien käsittelyaikaa sekä lisää työntekijöiden työturvallisuutta, ergonomiaa ja hyvinvointia.

Tyypillisiä kohteita automatisointiin ovat erilaiset nosto- ja siirtotehtävät, varastointi sekä tuotannon ja logistiikan lajittelu- ja pakkaustehtävät.

Algol Technicsin automaatioratkaisut pohjautuvat maailman johtavien valmistajien laitteisiin, jonka päälle tarjoamme omat projektointi-, suunnittelu-, asennus- ja käyttöönottopalvelumme. Tämän ansiosta pystymme toteuttamaan niin suuria kuin pieniäkin kokonaisuuksia joustavasti asiakasyrityksen erityistarpeet huomioiden.

Tarjoamme:

  • Kuljettimet
  • Automatisoidut varastointiratkaisut
  • Teollisuus- ja mobiilirobotit
  • Vihivaunut
  • Keräily- ja pakkausasemat
  • Ohjelmistot

Kun asiakkaan järjestelmässä on tarve teollisuusrobotille, se löytyy esimerkiksi ABB:n kattavasta valikoimasta. 

Tutustu ABB:n robottivalikoimaan ja tuotetietoihin >> 

Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme myös kattavat, valtakunnalliset kunnossapito- ja huoltopalvelut. Palveluihimme kuuluvat niin yksittäiset vikakorjaukset ja kuin 24/7 käynnissäpitosopimuksetkin. Tarjoamme myös kattavat valikoimat tarvikkeita ja varaosia. 

Palvelumme ulottuvat tuotantoprosessien kehittämisestä ja teknisestä suunnittelusta tuotetoimituksiin, valvonta- ja huoltopalveluihin sekä tuotantolaitoksen käytettävyyden kehittämiseen.

Tarrain tekee robotin

Robottien tarraimet suunnitellaan jokaiseen projektiin huolella. Pitkälle kustomoituja tarraimia valmistaa saksalainen kumppanimme IBG.  

Olemme mukana Alihankintamessuilla 26-28.9. (osasto D 330)

AJANKOHTAISTA

" Robotin ohjelmointi virtuaalitodellisuudessa puolittaa ohjelmointiajan.. lue lisää >

" Robottisolu käyttöön tuotantolinjalle ilman ohjelmointia? Vastaus on Co-MAC.. lue lisää >