Autostore‑varastointijärjestelmä

Autostore‑varastointijärjestelmä

Äärimmäisen kompakti varastointi- ja puskurointiratkaisu Goods-to-Person-keräilyyn

AutoStore on erinomainen ratkaisu etenkin käyttösovelluksiin, joissa nimikkeiden määrä on suuri ja keräilykapasiteettivaatimukset maltillisia. AutoStore on osa kokonaisratkaisua, joka kattaa tavaran vastaanoton, varastoon viennin, varastoinnin, keräilyn, pakkaamisen ja lähetyksen.

Kompakti AutoStore -järjestelmä mukautuu olemassa olevan rakennuksen muotoihin, ja sen laajentaminen on helppoa.

Dematic_logo

Autostoren edut

Maksimaalinen hyöty varastotilasta: AutoStore pinoaa laatikot lattialle siten, että koko tila voidaan käyttää tuotteiden varastointiin. Erillisiä käytäviä ei tarvita, joten hyötytilan määrä on suurin mahdollinen. Laatikoiden varastointisolukko voi olla jopa kuusi metriä korkea. Välikerrosten käyttö mahdollistaa suuremmatkin varastointikorkeudet.

Tehokas, tarkka, luotettava: AutoStoren robotit ottavat laatikoita laskiessaan ja jarruttaessaan energiaa talteen ja säästävät siten sähköä. Järjestelmän yksittäisen kohdan vikaantuminen ei vaikuta koko järjestelmän toimivuuteen ja luotettavuuteen.

Modulaarinen ja joustava: AutoStore on ainutlaatuinen järjestelmä, jossa varastotilan koko ja keräilykapasiteetti eivät ole toisistaan riippuvaisia. AutoStore-robotit liikkuvat varastolaatikoiden yläpuolella alumiinirakenteisella kehikolla. Varastointikapasiteettia voi lisätä helposti laajentamalla kehikkoa ja keräilykapasiteettia puolestaan lisäämällä robottien määrää.

AutoStore Black Line -ratkaisu

AutoStore Black Line on suunniteltu erinomaista suorituskykyä vaativiin kohteisiin:

  • korkeampi keräilykapasiteetti
  • mahdollisuus käyttää korkeampia laatikoita
  • lisätehoa 24/7-toimintoihin.

AutoStore Black Line -ratkaisu pohjautuu samaan teknologia-alustaan kuin muut ratkaisumme ja tarjoaa siksi samat suunnittelu- ja kokoonpanovahvuudet.

Se on oikea valinta sovelluksiin, joissa on suuri tilausvolyymi ja varastokapasiteetti ja joissa tilauksia käsitellään useassa työvuorossa. AutoStore Red Line on kustannustehokkain vaihtoehto ja ihanteellinen valinta tapauksiin, joissa volyymit ovat maltillisia.

AutoStore Black Line B1 -robottien kiihtyvyys on 75 % parempi kuin AutoStore Red Line R5 -roboteilla. Suorituskyvyn taustalla ovat kussakin renkaassa käytetyt suoravetomoottorit.

AutoStore Black Line -ratkaisussa myös akut vaihdetaan automaattisesti. Akun vaihtoon kuluu aikaa alle minuutti, mikä tehostaa ympärivuorokautista toimintaa. Black Line -järjestelmä vaatii vähemmän huoltoa, ja sen roboteissa on vähemmän liikkuvia osia, mikä alentaa melutasoa.

Tutustu ratkaisuihin katsomalla videot. Esimerkiksi Dematic AutoStore installation for C.E. Pattberg: 70 % tilauksista automatisoitu, 1100 keräystä päivässä, 7800 laatikkopaikkaa, 16 kerrosta ja tämä kaikki 170 neliön tilassa.

 

Lisämateriaalit

Ota yhteyttä