Multishuttle-varastointijärjestelmä

Multishuttle-varastointijärjestelmä

Dematic Multishuttlen avulla saadaan tehokkuutta varastointiin ja tilausten lajitteluun. Multishuttle-varastointijärjestelmässä yhdistyvät kaksi asiaa, jotka ennen oli usein tehtävä erillään: varastointi ja tilausten lajittelu.

Dematic_logo

Multishuttlen toimintaperiaatteena on, että laatikkohyllystössä tasoilla liikkuvat vaunut huolehtivat materiaalin siirroista varastointipaikoille. Varastointipaikoilta vaunut siirtävät laatikot hyllystössä oleville pystykuljettimille, jotka taas siirtävät laatikot varaston poistokuljettimille tai vaihtoehtoisesti Multishuttle-vaunut tasolta toiselle.

Tällä toimintaperiaatteella ja vaunujen määrää muuttamalla saadaan erittäin kompakti ja joustava järjestelmä, jonka kapasiteetti voi olla jopa yli 6000 laatikkoa tunnissa sisään ja ulos varastosta. Kaikki varastossa olevat laatikot ovat heti käsiteltävissä ja ne voidaan lajitella automaattisesti oikeaan ulostulojärjestykseen.

Dematic Multishuttle soveltuu sekä muovi- että kartonkilaatikoiden käsittelyyn. Kapasiteettitarpeen lisääntyessä se on helposti laajennettavissa pituus- ja leveyssuunnassa.

Multishuttlen edut verrattuna perinteiseen automaattivarastoon

  • suuri sisäänsyöttö- ja ulostulokapasiteetti täydellisillä lajitteluominaisuuksilla
  • joustavuus kapasiteettitarpeen lisääntyessä
  • pieni tilantarve.

ota yhteyttä