Järjestelmätoimitukset

Algol Technics on teollisuuden robotiikan ympärille rakennettujen tuotanto- ja pakkaussolujen ja -linjojen järjestelmätoimittaja. Olemme kasvaneet lyhyessä ajassa merkittäväksi automaatiotoimittajaksi globaaleille yhtiöille kuten Nokia Networksille, ABB:lle ja Wärtsilälle.

Suunnittelemme ja valmistamme tuotantoautomaation kokonaisjärjestelmiä teollisuuteen. Kokonaisjärjestelmä kattaa koko toimituksen suunnittelusta, järjestelmän rakentamiseen, testaamiseen, asentamiseen ja koulutukseen asti. Lisäksi toimituksiin voidaan liittää sekä integraatio asiakkaan ERP-järjestelmään ja teollisen internetin sovlluksemme.

Maailma muuttuu ja kehittyy. Huomioimme tämän jo suunnitteluvaiheessa. Toteutamme järjestelmiä, jotka ovat modulaarisia ja joustavat asiakkaan tuotannon mukaan. Tulevat muutokset ennakoidaan jo suunnittelussa ja näin varmistetaan joustavan automaation toteutuminen.

Joustavalla tuotannolla pystytään valmistamaan erilaisia tuotteita kysynnän mukaan. Yhdellä tuotantolinjalla voidaan näin valmistaa useampaa tuotetta saman päivän aikana. Tuotetta vaihdettaessa saadaan asetusaika minimoitua: linjan käyttäjä valitsee käyttöliittymistä tuotteen asetukset ja järjestelmä säätyy automaattisesti tätä tuotetta varten. Lisäksi linjan käyttäjä vaihtaa syöttölaitteisiin tuotteen oikeat komponentit. Näin päivän aikana voidaan valmistaa useita eri tuotteita kysynnän mukaan.

Ota yhteyttä