Algol Technics mukana kevään messuilla - Teknologia 22, Maxpo ja Maamess

Uutinen 22.4.2022

Algol Technics on mukana useilla messuilla vuoden 2022 aikana. Keväällä tapaat meidät Teknologia 22 -messuilla Messukeskuksessa, Maxpo-messuilla Hyvinkäällä ja Maamess-messuilla Tartossa, Virossa.

Teknologia 22 -messut

Teknologia 22 -messuilla esittelemme siltanosturivalikoimaamme täydentämään tulleen Algol Technics -nosturin. Algol Technicsin omaa suunnittelua olevia siltanostureita valmistetaan Suomessa.

Osastollamme on esillä myös edustamamme, markkinoiden edistyksellisin Cajon lasermerkintälaitteisto, jolla teollisuuden jäljitettävyysmerkinnät on mahdollista tehdä nopeasti ja helposti erittäin laajaan materiaalivalikoimaan.

Messuilla on esittelyssä lisäksi kattavat teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalvelumme. Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa nosturien, nosto-ovien ja automaation huolto. 

Teknologia 22 -messut järjestetään 3.–5.5.2022, Helsingin Messukeskuksessa. Löydät meidät osastoltamme 7n119

Maxpo-messut

Maxpo-messuilla näytteillä ovat Grammerin kuljettajanistuimet, KWB:n pelletti-, klapi- ja hakekattilat sekä uutuutena HCP:n uppopumput.

Grammer-kuljettajanistuimista messuilla ovat muun muassa traktori-, työkone-, trukki- ja kuorma-autoistuimet. Grammer-valikoimaamme kuuluu istuinten lisäksi kattava valikoima lisävarusteita sekä varaosia. Tule koeistumaan messujen kampanjaistuimet!

HCP:n kustannustehokkaat ja kestävät perusvesi-, jätevesi- ja työmaauppopumput soveltuvat maanrakennukseen ja muihin vaativiin kohteisiin. Uppopumppuja on saatavilla valovirtapumpuista voimavirtapumppuihin. Messuilla pääset tutustumaan neljään erilaiseen pumppuun.

Osastollamme voit tutustua lisäksi KWB:n pelletti-, klapi- ja hakekattiloihin. Puulämmitys sopii erinomaisesti asiakkaille, jotka haluavat täysin automaattisen ja helppokäyttöisen lämmitysratkaisun. Tule tutustumaan esimerkiksi ostetuimpaan KWB Multifire -malliin.

Maxpo-messut järjestetään 5.–7.5.2022, Hyvinkään lentokentällä. Löydät meidät osastoltamme Sa2

MAAMESS-messut

Huhtikuussa olemme mukana myös MAAMESS-messuilla Tartossa. Messuilla esittelemme Grammerin kuljettajanistuimia erilaisiin työkoneisiin, traktoreihin ja trukkeihin. 

Messut järjestetään 21.-23.4.2022 Tarton Messukeskuksessa, Virossa. Osastonumeromme on C-39. Osastolla olemme yhdessä Rammstein OÜ:n kanssa.