Ohjaimet

Monipuoliset painike- ja radio-ohjaimet erilaisiin käyttötarpeisiin.

Demag_logo_rgb

Demag DSE-painikeohjaimet

DSE-painikeohjaimet soveltuvat erilaisten nosto- ja siirtolaitteiden sekä koneiden ohjaamiseen. DSE-painikeohjaimet ovat kevyitä ja niiden käyttö on vaivatonta.

Demag DSK-painikeohjaimet

DSK-painikeohjaimet on varustettu joko suora- tai kontaktoriohjauksella. Ne sopivat koneiden käsinohjaukseen tai nostureiden ohjaukseen lattiatasolta käsin. Vinon ripustusasentonsa ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta DSK-painikeohjainta voi käyttää väsymättä.

Ohjaimen runko on valmistettu lujasta ja iskunkestävästä termoplastisesta muovista, joka kestää myös polttoaineita, merivettä, rasvoja, öljyjä ja happoja.

Demag DST- painikeohjaimet

DST-painikeohjaimet on varustettu joko suora- tai kontaktoriohjauksella. Niitä valmistetaan neljää eri kokoa ja ne sopivat erilaisten koneiden ja laitteiden sekä varsinkin nostureiden ohjaukseen lattiatasolta käsin.

Kuuden erilaisen painike-elementin ansiosta voidaan standardityyppien ohella rakentaa mitä erilaisimpia ohjainyhdistelmiä. Yhdistämällä kaksi DST-ohjainta voidaan rakentaa jopa 18 painikkeinen ohjain. Seinäkiinnike saatavilla DST 3-, DST 6- ja DST 9-ohjaimille.

Demag DRC-radio-ohjaimet

Ohjatessaan nostureita, nostimia, portteja, koneita ja laitteita radio-ohjaimella käyttäjä voi liikkua huomattavasti laajemmalla alueella kuin perinteistä kaapeliohjausta käytettäessään. Radio-ohjaimien muita merkittäviä etuja ovat niiden viimeistelty ergonomia, vapaamman työskentelyetäisyyden ansiosta parantunut työturvallisuus sekä kasvanut tuotantokapasiteetti.

Uusi DRC-MP -radio-ohjain on mahdollista valita DRC-10-käsilähettimellä tai DRC-J-joystick-lähettimellä, jota voidaan kantaa kätevästi olkaremmin varassa. Molemmat lähettimet ovat tukevarakenteisia, luotettavia ja ergonomisia ja soveltuvat hyvin monipuoliseen käyttöön. Niillä voidaan ohjata myös monimutkaisia laitteita, joissa on useita liikesuuntia.

HBC-radio-ohjaimet

Radio-ohjaimet 60 vuoden asiantuntemuksella.

HBC Micron -järjestelmän ominaisuuksia:

  • kantama riittää aina - myös ulkona
  • perusmallissa 16 ohjauskäskyä ja 2 hätä-seis-käskyä
  • ohjaus 2-portaisilla painikkeilla
  • Spectrum 1-4-järjestelmän ominaisuuksia:
  • jopa 4-portaiset ohjainvivut
  • jopa 88 ohjaintoimintoa
  • saatavilla myös analoginen ohjaus
  • erittäin kestävä lasikuituvahvisteinen muovikotelo

 

 

Lisämateriaalit

ota yhteyttä