Lasermerkintä

Edustamme Cajo Technologiesin korkealaatuisia lasermerkintäratkaisuja.

Lasermerkintälaitteistot kestäviin ja laadukkaisiin merkintöihin

Lasermerkintä mahdollistaa laadukkaiden merkintöjen tekemisen lähes mille tahansa materiaalille, kuten metalleille, muoveille ja orgaanisille materiaaleille. Cajo Technologies valmistaa innovatiivisia lasermerkintäratkaisuja kaikkiin teollisuuden tarpeisiin, kattaen mm. jäljitettävyys-, tunniste- ja tuotemerkinnät.

Tarjoamme useita erilaisia laiteratkaisuja, joita voidaan käyttää erillisenä merkintälaitteena tai integroituna esimerkiksi tuotantolinjastolle tai CNC-koneeseen. Laitteilla tehdyt merkinnät ovat tarkkoja ja merkinnät voidaan tehdä myös haastaville materiaaleille sekä erimuotoisille kappaleille.

Miksi Cajo?

Cajon kehittämä patentoitu lasermerkintäteknologia mahdollistaa monipuoliset ja laadukkaat tuotemerkinnät. Cajo Technologies on edelläkävijä lasermerkintäohjelmistoissa, materaalituntemuksessa sekä lasersäteen kontrolloinnissa.

Cajo lasermerkintäjärjestelmät ovat sovellettavissa monipuolisiin merkintöihin useille eri materiaaleille. Cajon ratkaisuja käytetään laajalti erilaisissa valmistavissa teollisuuksissa, kuten metalliteollisuus, kaapeli- ja putkiteollisuus, auto- ja telakkateollisuus sekä lääketieteellisten välineiden valmistus.

Lisätietoja Cajo Technologiesin kotisivuilta

 

Edustamme Cajo Technologiesin korkealaatuisia lasermerkintäratkaisuja. 
Cajo_logo_color_rgb

Lisämateriaalit