Puulämmitys: Pellettikattilat, klapikattilat ja hakekattilat

Valitse puhtaasti palava puulämmitysratkaisu. 

Edustamme markkinoiden edistyksellisimpiä KWB:n puulämmitystuotteita. Meillä on tarjolla tarpeisiisi sopiva pellettikattila, klapikattila tai hakekattila tai näiden yhdistelmä

  • uuteen tai remontoituun taloon
  • maatiloille
  • liiketiloihin.

KWB:n pellettikattilat ovat täysautomaattisia ja helppokäyttöisiä keskuslämmityslaitteita. Niiden käyttö on yhtä helppoa kuin tavallisten öljy- tai kaasulämmittimien, mutta ne ovat ympäristöystävällisempiä ja puhtaampia. Lisäksi ne säästävät energiaa ja ovat kustannustehokkaita sekä vähäpäästöisiä.

Kotitaloudet: Helppoa ja puhdasta lämmitystä

Puulämmitys sopii erinomaisesti asiakkaille, jotka haluavat täysin automaattisen ja helppokäyttöisen lämmitysratkaisun. KWB-lämmitysjärjestelmät ovat käteviä ja puhtaita sekä kestävän kehityksen mukaisia uusiutuvia luonnonvaroja eli puuta käyttäviä ratkaisuja. Itävaltalaista laatua.

KWB tarjoaa useita räätälöitäviä varastointi- ja kuljetusratkaisuja. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan tulevaisuuden KWB-ratkaisusi. Riippumatta siitä, haluatko käyttää pellettejä, klapeja vai molempia.

Maatalous: Vankka lämmitysjärjestelmä, joka kestää sukupolvelta toiselle

Taloudellista lämmitystä. Pitkän käyttöiän lämmitysjärjestelmät säästävät energiaa ja polttoainekuluja. Parhaimmillaan järjestelmät ovat useiden perheiden asuttamissa rakennuksissa, maataloudessa ja liiketiloissa – ja myös kaukolämmitysverkostoissa. Itävaltalaista laatua.

Neuvomme suoraan paikan päällä KWb:n joustavista siirtojärjestelmistä ja löydämme ratkaisun lähes jokaiseen tapaukseen. Riippumatta siitä, valitsetko lämmönlähteeksi pelletit, hakkeen vai perinteiset puuklapitt.

Liiketilat: Taloudellinen ja luotettava lämmitysratkaisu hotelleihin ja liiketiloihin

Tarjoamme taloudellisia pellettejä tai haketta käyttäviä lämmitysjärjestelmiä, jotka ovat puhtaita ja hiljaisia. Järjestelmiä käytetään yhden tai useiden perheiden asuttamissa rakennuksissa, hotelleissa ja liiketiloissa – ja myös kaukolämmitysverkostoissa. Itävaltalaista laatua.

Asiantuntijamme auttavat suunnittelussa. Tarjoamme kokonaisratkaisun, joka soveltuu parhaiten tarpeisiisi. Riippumatta siitä, valitsetko lämmönlähteeksi pelletit vai hakkeen.

Kokemuksia KWB-biokattilasta

KWB-biopolttokattilan käyttökokemuksia - Jussi Suomaa

Parolalainen maatilayrittäjä Jussi Suomaa valitsi KWB-biokattilan maatilalleen. Valintaa tehdessään Suomaa vertaili kattiloita laajalti. "Valinnassa helppokäyttöisyys oli oleellinen tekijä, ettei olisi niin paljon huoltohommia. Se on sitä, mitä luvattiin", Suomaa kertoo. Videolla (Youtube) Jussi Suomaa kertoo tarkemmin valintaan vaikuttaneista asioista sekä esittelee KWB-kattilan toimintaa maatilallaan.

 

KWB-biopolttokattilan käyttökokemuksia - Jukka Kontulainen

Pöytyäläinen maatalousyrittäjä Jukka Kontulainen valitsi lämmitysjärjestelmäkseen KWB:n Classicfire/Combifire puu- ja pellettikattilan yhdistelmän. Eri merkkejä vertailtuaan Kontulainen löysi KWB:lta vanhoihin tiloihin tehoiltaan ja kooltaan parhaiten sopivan ratkaisun. “Pannuhuoneen täytyy olla sellainen, että sinne mahtuu itsekin kattilaa täyttämään ja käyttämään”, Kontulainen toteaa. Videolla (Youtube) Kontulainen kertoo valintaprosessista ja esittelee KWB-kattilan toimintaa tilallaan.

 

KWB-biopolttokattilan käyttökokemuksia - Botnia Marin

Suomalainen venevalmistaja Botnia Marin valitsi lämmitysjärjestelmäkseen kolme pienempää 300 kWh Powerfire-biopolttokattilaa. Järjestelmältä haluttiin ensisijaisesti joustavuutta, mutta myös sen pitkälle kehittynyt tekniikka ja automatiikka tekivät vaikutuksen. "Automatiikka on tässä kaikista tärkeintä”, painottaa omistja Johan Carpelan. Videolla (Youtube) omistaja Carpelan kertoo KWB-järjestelmän käyttökokemuksista.

 


 

Lisämateriaalit