Quick Roll -nousukahva, oikea

Quick Roll -nousukahva, oikea

8–13 mm köysille, taljapyörällä.

Ergonominen oikean käden nousukahva integroidulla ohjaustaljapyörällä, joka soveltuu köyttä pitkin nousemiseen, köyden säätämiseen, vetokahvaksi tilapäisiin taljajärjestelmiin jne. Taljapyörän ansiosta käytettäessä yhdessä automaattisesti lukkiutuvan laskeutumislaitteen kanssa (esim. CT Sparrow) tulee nousemisesta erittäin tehokasta ja nopeaa.

Taljapyörässä jousitettu portti, joka pitää köyden paikoillaan. Soveltuu käytettäväksi 8-13 mm halkaisijaltaan olevien standardien EN1891 ja EN 892 mukaisten ydinköysien kanssa. Maksimi työkuorma 140 kg. CT:n patentoima Anti-Jam sulkumekanismi, jossa peukalolla nappia painamalla pystyy avaamaan salvan myös pienen kuormituksen alaisena, solmussa kiinni, ja laskeutumaan köydessä lyhyitä matkoja.

HUOM! Laitteen kyljessä oleva ohjaustaljapyörä EI ole henkilösuojain, ja sitä ei saa käyttää mihinkään muuhun käyttötarkoitukseen kuin käyttöohjeissa kuvattujen tekniikoiden hyödyntämiseen köyden ohjaamisessa. Sitä ei myöskään saa käyttää esim. taakkojen taljaamiseen.

 

Lisämateriaalit

Ota yhteyttä

Nostoapuvälineiden myynti ja huolto

(09) 50991

nav@algol.fi