KWB-biokattila vakuutti vertailussa - Puhdasta ja taloudellista puulämmitystä

Asiakastarina

Parolalainen maatilayrittäjä Jussi Salomaa valitsi KWB-biokattilan maatilalleen. Valintaa tehdessään Salomaa vertaili kattiloita laajalti. Yksi tärkeimmistä tekijöistä oli helppokäyttöisyys.  

"Valinnassa helppokäyttöisyys oli oleellinen tekijä, ettei olisi niin paljon huoltohommia. Se on sitä, mitä luvattiin", Salomaa kertoo.

Vertaillessaan ja tutkiessaan vaihtoehtoja Salomaa KWB:n osalta kävi jopa Itävallan ja Saksan maatilan omistajien nettipalstojen keskustelut läpi.

“Sieltä löytyi vain yksi tyytymätön. Käyttäjällä oli liian iso savupiippu, siitä aiheutui liian kova veto. Muuten ei löytynyt moitteita”, Salomaa kertaa.

Helppokäyttöisyyden lisäksi Salomaa arvostaa KWB-kattiloiden vaivattomuutta ja luotettavuutta. Kattilan toimintaa ja lämmitystä hän pystyy tarkkailemaan halutessaan myös matkapuhelimellaan. Sovellus kertoo esimerkiksi kattilan lämpötilan. 

Puhdasta palamista monenlaisella hakkeella

KWB:n puulämmityskattilalla pystyy polttamaan monenlaista eri haketta. Eri haketyyppien runsaus ja myös palamisen puhtaus saavat Salomaalta kiitosta.

“Kun on normaali vaatimusten mukainen hake niin ei tule yhtään ongelmia. Jos risuhakkeen mitta ylittää 20-30 cm, voi tulla joku häiriö välillä”, Salomaa arvioi ja jatkaa:

“Niin puhtaasti kuin puuta voidaan polttaa, tällä kattilalla se onnistuu.”

Kaiken kaikkiaan Jussi Salomaa on tyytyväinen KWB-kattilaan ja puulämmitysratkaisuun. Videolla hän kertoo tarkemmin valintaan vaikuttaneista asioista sekä esittelee KWB-kattilan toimintaa maatilallaan. 

 

 

KWB:n pellettikattila, klapikattila, hakekattila tai näiden yhdistelmä

KWB:n kattila sopii erinomaisesti heille, jotka haluavat täysin automaattisen ja helppokäyttöisen lämmitysratkaisun. Pitkän käyttöiän lämmitysjärjestelmät säästävät energiaa ja polttoainekuluja, ja lisäksi ne ovat puhtaita ja hiljaisia. Parhaimmillaan järjestelmät ovat useiden perheiden asuttamissa rakennuksissa, maataloudessa ja liiketiloissa – ja myös kaukolämmitysverkostoissa.

Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ja valitsemaan sopivan KWB-ratkaisun riippumatta siitä, haluatko käyttää pellettejä, klapeja vai molempia. 

Kiinnostuitko?

Tutustu eri kattilamalleihin ja kysy asiantuntijoiltamme lisää. 

 

Tagit:  Biopolttokattilat KWB